lördag 7 maj 2011

Obekväma skor för ökad produktivitet.

Min ytterst vetenskapliga och på alla sätt statistiskt säkerställda undersökning påvisar ett starkt samband mellan avslappning och *tillslappning. Tillslappningen kommer som ett brev på posten då människan känner sig bekväm och avlappnad.

Min tidigare forskning visar att det därför är av yttersta vikt att använda högklackade skor och tighta jeans. Ur ett produktionseffektivitets-perspektiv är foppatofflor och varma sjalar förödande. Den anställde bör ha lagom obekväma skor och lite för åtsittande kläder. De lite för små skorna som inte andas (det är viktigt!) ser till att det ständigt skickas signaler till smärtcentra och de åtsmitande byxorna, den snäva kjolen eller de obekväma kostymbyxorna ser till att den anställde hela tiden sträcker på ryggen och suger in magen. Med skoskav, insugen mage och med en rygg rak som en fura motverkas tillslappningen på ett enekelt och kostnadseffektivt vis. En annan fördel med min metod är att de anställda dessutom lär sig att utnyttja hela sin snyggpotential. De anställda blir snyggare, mer alerta och genom det även gladare. Den ökade produktionen leder till nöjda chefer och de anställda känner sig duktiga och nöjda med livet. De börjar heja på varandra i personlfiket och de upptäcker då att kollegorna i sina läckra pumps och kostymbyxor faktiskt är ganska snygga. Det flörtas mer, liggs mer och produceras mer barn. Vips så har vi också löst framtidens arbetskraftsbrist.



*Den process som en person genomgår när hon går från från total vakenhet/alerthet till total trötthet/likgiltighet/slöhet.

Inga kommentarer: